سبزی | خواص سبزیجات خرید اینترنتی

 اخبار آکانیوز سرگرمی فیلم سلامت آشپزی شیرینی پزی خانه داری خانواده سبز ازدواج کودک داری ورزش بیوگرافی عکس اطلاعات عمومی ایرانگردی جهانگردی تعبیر خواب بازی فرهنگ بیماری و بهداشت خواص سبزیجات خواص میوه ها تغذیه سالم، زندگی سالم طب سنتی و گیاهان دارویی رژیم غذایی لاغرها بخوانند چاق ها بخوانند ورزش و سلامت ادویه ها و سلامت حبوبات و سلامت سلامت سالمندان ترک اعتیاد اسلام و سلامت دنیای معلولین اطلاعات دارویی ، داروها دانلود اندروید دین و اندیشه مقالات علمی کامپیوتر فرهنگ و هنر آکا ویکی مشاغل ایران سبزی خرد کن آکاالکتریک دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ پربازدیدها خواص زیره رازیانه آویشن خار خاسک خواص اسفرزه رزماری مریم گلی جوز هندی شیرین بیان میخک اکالیپتوس زوفا کتان روناس برنج تصفیه خون مارچوبه شیرخشت درمان عدس خواص گلاب چین و چروک خواص گل سرخ گل ختمی جوشانده گلپر تهوع جودوسر چیست کرچک آنتی بیوتیک سم زدایی جینسینگ نقرس آرام بخش شفابخش گرمازدگی ضد پیری خار مریم رازیانه نقش تغذیه کاسنی شربت آویشن درمان های خانگی درمان طبیعی جوانه خواص دارویی عرقیات آلوئه‌ورا مضر داروهای گیاهی معطر دمنوش آویشن آزمون مزاج شناسی صرع و تشنج میل جنسی خواص جو رفع خستگی خواص کاسنی دمنوش انار بومادران بادرنجبویه خواص سیاه دانه اسطوخودوس روغن بادام شیرین عفونت ادراری خواص چای ترش خشکی پوست تخم شربت خواص خاکشیر خواص چای سبز گل گاوزبان زنجبیل عرق رازیانه چای ترش چربی خون زالو درمانی تبخال سرفه گزنه خواص سنجد خواص کاکوتی لیمو بابونه نفخ شکم عفونت گوش طب سوزنی تقویت حافظه اسهال خرفه کندر پرتقال خواص پیاز کدو حلوایی گریپ فروت توت فرنگی سیب زمینی خواص شنبلیله موز خواص فلفل خواص کلم خواص کنگر خواص ریواس اسفناج خواص شاهی خواص ریحان تره و تره فرنگی خواص تمشک خواص طالبی گوجه سبز میوه خشک خواص بالنگ خواص نعناع خواص زردآلو خواص زرشک خواص کدو خواص شقاقل خواص هلو خواص آب میوه خواص کیوی خواص گلابی شلیل برنج قهوه ای خواص زغال اخته زالزالک و ازگیل خواص مرکبات لیمو ترش و شیرین خواص شیره توت و شاتوت خاصیت خربزه سیب خواص پرتقال خواص آناناس خواص انجیر پونه زردآلو والک چغندر مصرف میوه اسفناج جعفری سبزی ها خواص انگور آلبالو و گیلاس نارنگی سبزی سیر زیتون خواص نارنگی خواص قارچ خواص شلغم خواص کاهو خواص هویج کلم بروکلی خواص ترب خواص شوید خواص ازگیل خواص سیب ذرت خیار انجیر خواص نارگیل خواص چای روغن هسته انگور آب کرفس چغندر زیتون خیار گوجه فرنگی آووکادو خواص عناب خواص خرمالو شلغم خواص خرما خواص رب انار گشنیز فواید انار خاصیت انار آب اسفناج اسپند بادمجان انبه خواص بلوط انار کاهش کلسترول آبغوره بادمجان کرفس خشکی لب متابولیسم رشد شنوایی آب درمانی گرفتگی امگا 3 بینی غدد خواب آلودگی بیماری وبا ذات الریه بیماری زونا تب مالت اهدا خون سزارین میکروب مسمومیت آبله مرغان مفاصل بیماری آسیت آکنه آفت دهان بیماری ریه آنژین صدری آنفلوانزا چیست بیماری آنسفالیت بیماری آنژین اختلال دوقطبی آنفلوآنزای مرغی بیماری آنوریسم اپی گلوتیت استخوان مصرف الکل درمان بواسیر کم خونی بوی بد دهان ناشی از معده خروپف اسیدها آنتی اکسیدان درمان خشکی اختلال شخصیت اختلال خواب کافئین لوزه بی خوابی پوکی استخوان سندرم اختلال خلقی بیماری آمیبیاز بیماری گوش مچ درد ماساژ ویتامین دیسک پاشنه پا تب پارکینسون یائسگی شکستگی غلظت خون جراحی پروتز سینه ام اس بیماری قلبی پا درد پوسیدگی دندان لثه بوی بد طول عمر قلب آنفلوانزای خوکی سرطان سینه سردرد تشنگی آرتروز پستان سنگ کلیه بیماری دهان ایدز Hiv بیماری تنفسی بیماری های چشم کلیه گوارش لخته خون بیماری ملانوما بیماری آمپیم خوراکی ها صفرا نخاع بی اشتها(انورکسیا) فشار خون بیماری گریوز جراحی روده بیماری های اعصاب خون دماغ تخمدان کم کاری تیروئید جوش مرگ بیماری زانو تکرر ادرار آپاندیس ارتودنسی بارداری خون سکته مغزی معده جنین سینوزیت اختلالات دندانپزشک عمر زایمان حساسیت و آلرژی بدن انسان بلوغ سیستم ایمنی بدن روده بهداشتی تداخل عینک زکام مالت جراحی درد پا کودکان شوره آسیب عفونت عفونت قارچی سیاه زخم سرگیجه جرم دندان خشکی دهان خونریزی واریس میگرن روماتیسم آزمایش خون افسردگی بوتاکس کهیر کبد چرب کرفس جراحی چشم دیابت بارداری درمان آسم سرماخوردگی کما واکسن موها کلسیم موهای زائد زگیل و میخچه دندان دندان عقل کم خونی شکم درد سردرد تسکین درد ابزار سلامت تنس عضلانی طب سوزنی ترازو ماساژور نبولایزر فشارسنج تب سنج تست قند خون تشک و پتوی برقی دماسنج محیطی یادآور دارو لامپ مادون قرمز مچ بند هوشمند گام شمار نمایشگر ضربان قلب ورم معده متفورمین بیماری جذام تب کریمه کنگو علایم اولیه ایدز دیابت نوع 2 کیست تخمدان آبسه تیروئید کرم روده انسان قاعدگی هپاتیت کبد آفتاب سوختگی طحال سرطان خون کچلی چیست گل مژه خار پاشنه شب کوری سرطان لنفاوی سرماخوردگی در بارداری سرطان معده سرطان معده بیماری آلکالوز سرطان واریکوسل ریزش مو آب کردن شکم آندوسکوپی جراحی دیسک کمر جراحی دندان سرطان کبد کورک بیماری آرتریت دیابت جراحی سرطان سینه سرطان پوست هپاتیت C درمان کبد چرب بیماری سالک بیماری مگس پران سندروم تخمدان جراحی های زیبایی درمان یبوست گاستروآنتریت شیمی درمانی بیماری قانقاریا اسکیزوفرنی آمبولی ریه جراحی پلک واسکولیت درمان سرطان آبسه دندان آب مروارید بیماری آندومتریوز جراحی لوزه بیماری آزبستوز موخوره بیماری لایم آبسه ریه رنگ مو بیماری مینیر آستیگماتیسم آکنه روزاسه سندرم آلپورت سلول چیست ناخنک چشم چیست جراحی بینی فقر آهن جراحی قلب جراحی مغز و اعصاب جراحی زانو جراحی معده جراحی کلیه جراحی طحال بیماری التهاب لوزالمعده جراحی هموروئید اوریون ایست قلبی جراحی گوش بوتولیسم پرکاری تیروئید برونشیت تالاسمی تیفوس تنبلی چشم حاملگی خارج رحمی راشیتیسم زخم معده دیفتری خروسک پیرچشمی زخم اثنی عشر سرطان استخوان سرطان پانکراس سرطان بیضه سرطان ریه سرطان سینه سرخک سرطان روده سرطان رحم سقط جنین سکته قلبی سرطان مری سلولیت سنگ کیسه صفرا سوزاک سندرم داون شیگلوز سیاه سرفه طاعون سوء تغذیه سندرم پای بی قرار فیبروز ریه فتق فلج بل فلج اطفال فیبروم رحم فتق دیسک بین مهره ای فاویسم سکسکه قوز قرنیه بیماری کاوازاکی کرم کدو کرون کزاز کوررنگی کرونا سندرم کوشینگ گلوکوم گواتر لب شکری مخملک بیماری لوپوس مننژیت بیماری میاستنی گراویس بیماری میکروسفالی نارسایی کلیه نارسایی کبد نارسایی قلبی نزدیک بینی سندرم گیلن باره سندرم کلاین فلتر بیماری ویتیلیگو بیماری ویلسون نرمی کشکک زانو بیماری هاری بیماری هانتینگتون هپاتیت هپاتیت ب بیماری هیدروسفالی بیماری یوئیت هموفیلی بیماری هموکروماتوز بیماری یرقان آبسه مغزی بیماری آتاکسی آریتمی قلب صیغه علائم افسردگی رفلاکس معده کلیه دفع سنگ کلیه آریتمی قهوه قهوه قهوه خون دماغ سوختگی بواسیر پروستات سرطان پروستات اسهال گلو گلو درد گلودرد تنگی نفس موهای زائد کمر درد تسکین پیاده روی صافی کف پا شیرینی جات صبحانه تغذیه کودک فست فودها مضرات نوشابه موم عسل خواص عسل مواد معدنی مغذی شترمرغ مرغ و تخم مرغ استرس فواید عسل مضرات عسل لبنیات ماست طبع شکر غذاهای مناسب تغذیه مناسب مکمل عسل طبیعی انرژی زا کلسترول پنیر کربوهیدرات مبتلا خواص دوغ ترش کردن بهبود زخم عسل و دارچین تقویت قهوه فصل سرما التهاب روغن ماهی میان وعده سوسیس و کالباس نوشیدنی هضم غذا کاکائو کالری تغذیه گوشت مکمل رژیم غذایی توصیه های غذایی میگو عسل ارزش غذایی مقوی تغذیه‌ای نخورید روغن بدترین افزایش هوش پروتئین رژیم غذایی مناسب مزاج فواید فیبر روغن زیتون سبوس خواص ماهی کشک انواع ماهی طرز تهیه آبجو جوش شیرین خواص پای مرغ کبد سالم فیبروز سیستیک برنج قهوه ای چاق کننده قهوه باد شکم ال کارنیتین لبنیات کشک سرکه چیپس و پفک لاغر شام شکم و پهلو توصیه آدامس لاغری موضعی تناسب اندام رژیم غلط فلفل قرمز چاق جلوگیری قهوه سبز وزن ایده آل چربی چربی سوزها ضد چاقی رژیم‌های لاغری اضافه وزن آلوده پرخوری یک رژیم خوب برای لاغرشدن شکلات نشاسته نخود گندم سویا لوبیا تنقلات آجیل تخمه عدس خواص بادام زمینی خواص گردو بادام کشمش پسته فندق فلفل سیاه زردچوبه سماق نمک دریا افزودنی ها نمک چاشنی زیره سبز خواص زعفران خواص هل دارچین زیره زعفران زعفران ادویه مرغ ادویه خورش ادویه مرغ ادویه خورش سرکه‌ افزایش وزن اشتها چاق شدن لاغری سریع کاهش وزن چاقی کودک چاقی زنان گرسنگی چگونه لاغر شویم برای لاغری چاقی لاغر شوید غبغب پایین تنه کردن قلیان مواد مخدر قلیان روزه گرفتن افطار ماه رمضان تغذیه در قرآن مزاج سحر تشنگی فواید روزه داری روزه داری مقاربت تقویت معده تغذیه سالمندان ورزش سالمندان پدربزرگ دوران یائسگی پدربزرگ و مادربزرگ نماز پیری آلزایمر آمپول ضد‌ حساسیت , آنتی هیستامین تستوسترون قرص استامینوفن مروری بر گذشته با خاطرات سالمند آلزایمری چه باید کرد؟ رانندگی در سنین سالمندی | کاهش توان رانندگی در سالمندان -آکا اسپری مخصوص پیشگیری از زوال عقل در سالمندان دلایل و علت های لاغری سالمندان را بدانید پیر شوید اما محترم بمانید دوران پیری ترک سیگار به صورت علمی! تنها نمانید، فشارخونتان بالا می رود با من درددل کن مادر بزرگ چطور دوران بازنشستگی بهتری داشته باشیم؟ پربازدید ها آشپزی ایرانی آموزش شیرینی پزی اخبار استقلال اخبار پرسپولیس اخبار حوادث مدل مانتو آرایش مدل مو مدل لباس مدل کیف مدل کفش لباس مجلسی لاغری سریع دکوراسیون فال حافظ صوتی فال روزانه بازی اندروید اخبار سبزی خردکن کانال آکابانو پربازدید ترین ویدیوها آموزش شینیون مو ساده احمق ترین دزدهای سال 2018 پارت چهارم 10 مدل مو اسان برای موهای کوتاه جفت گیری سگ ها به درگیری کشیده شد مدل مو کوتاه بدون اتو مو و با اتو مو سگ قدرجونی را دست کم نگیرید احمق ترین دزدهای سال 2018 پارت دوم احمق ترین دزدهای سال 2018 شینیون ساده 2018 اخرین مطالب فواید چای گیاهی های بی نظیری که بدنتان را بیمه می کنند مقابله با لک های صورت در فصل تابستان تداخل داروهای شیمیایی با اسطوخودوس قرص فوروزماید چیست و در چه مواردی مصرف می شود؟ بدیهی ترین تصورات اشتباه از حساسیت پوستی درمان عفونت مثانه با ۱۰ روش خانگی آشنایی با خواص سیر و آبلیمو و طرز تهیه آن درمان طبیعی سرطان، استرس و آرتریت با این روغن گیاهی خواص عسل شبدر و ارزش غذایی آن چیزهایی که باور نمی کنید مسری باشند پیشگیری از دیابت با مصرف حبوبات به ویژه .


.


.


سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت سبزی | خواص سبزیجات در این بخش از سایت آکاایران شما را با خواص سبزیجات آشنا میکنیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.


خواص اعجاب انگیز سبزی ها   سبزیجات قورمه سبزی همچنین بخوانید : سبزی ها همه چیز در باره سبزیجات خواص سبزیجات یکی از سالم ترین و مهم ترین بخش تغذیه سبزی ها هستند و می توانند خوراک شما را از یک غذای عادی به یک غذای فوق العاده تبدیل کنند؛ مضاف بر این که خاصیت فراوانی دارند و از زمانی که بشر به یاد دارد، به عنوان دارو نیز مصرف شده اند.


هر سبک آشپزی سبزی های مخصوص خود را دارد که به نوعی امضای آن سبک است، به عنوان مثال در آشپزی مکزیکی و هندی گشنیز یکی از عناصر مهم است.


در آشپزی ایتالیایی رزماری، آویشن، جعفری و اورگانو پرمصرف ترین بوده و خوشبختانه در آشپزی ایرانی هم انواع سبزی ها مورد استفاده قرار می گیرند و به عنوان مخلفات در کنار غذا نیز خودنمایی می کنند.


مقدار سبزی در غذا بسته به طعم، عطر و نوع آن دارد؛ سبزی هایی مانند برگ بو، آویشن، اورگانو و رزماری که عطر و طعم قوی دارند به مقدار کمتری مصرف می شوند.


سبزی ها را همیشه در آخرین لحظه و هنگام اضافه کردن به غذا ساطوری کنید تا طعم و عطر آن از بین نرود.


گروهی از سبزی ها مانند ریحان، گشنیز، شوید، اورگانو و ترخون برای افرادی که از مصرف نمک منع شده اند طعم دهنده مناسبی در غذاست.


ممکن است بعضی از سبزی ها به صورت تازه در بازار موجود نباشد اما تمامی آن ها را می توانید به راحتی در گلدان و پشت پنجره آشپزخانه پرورش دهید.


اگر از سبزی خشک استفاده می کنید، مقدار آن را به یک سوم سبزی تازه تقلیل دهید زیرا سبزی خشک عطر قوی تری دارد.


مرزنجوش: گیاهی بسیار معطر از خانواده اورگانو که تا 70 سانتی متر رشد می کند.


برگ های بیضی شکل آن در آشپزی و پزشکی سنتی کاربرد دارد.


معمولا گیاه تازه آن در دسترس نیست و باید خشک آن را از عطاری ها تهیه کنید.


موارد مصرف: این سبزی در ایران به عنوان طعم دهنده غذا مصرف چندانی ندارد اما در آشپزی ایتالیایی و همراه گوجه فرنگی، انواع کلم و لوبیا سبز، سوپ، خوراک تخم مرغی و گوشتی کاربرد دارد.


اضافه کردن مرزنجوش به انواع سس سالاد خالی از لطف نیست.


آویشن: گیاهی بسیار معطر به ارتفاع حدود 45 سانتی متر که انواع بسیار متنوعی دارد، آویشن شیرازی در ایران طرفداران بسیاری دارد و به جز مناطق اندکی در کشورمان گیاه تازه آن در دسترس نیست.


موارد مصرف: جدا از خواص دارویی آویشن، مدتی است این سبزی خوشبو در بسیاری از رستوران های غالبا ایتالیایی در کنار نمک و فلفل روی میزها قرار می گیرد و در پخت انواع غذاها و سس ها استفاده می شود، در تهیه ماهی و سبزی های کبابی توصیه نمی شود.


آویشن را همراه ادویه یا سبزی های معطر دیگر استفاده نکنید و در آخر پخت به خوراک خود اضافه کنید تا عطر آن از بین نرود.


پیازچه: گیاهی با عطر ملایم پیاز که ریشه و ساقه اش مصرف می شود؛ در خاک مرطوب و غنی و در هر نوع آب و هوایی کشت می شود و انواع مختلف آن شکل، عطر و طعم متفاوتی دارند.


  موارد مصرف: در ایران معمولا پای ثابت سبزی خوردن است اما به همراه پوره سیب زمینی، تخم مرغ، خامه و انواع سالاد- به جز سالاد کاهو- طعم خوبی به غذا می دهد و در انواع خوراک دریایی کاربرد دارد.


هنگام تهیه غذاهای گوشتی، 3-2 عدد پیازچه را همراه هویج، کرفس و جعفری به غذا اضافه کنید تا بوی زهم غذا را بگیرد.


ترخون: ترخون برگ های باریک و تیره رنگی دارد، ارتفاع آن تا یک متر می رسد و غیر از اوایل بهار در سایر مواقع ساقه آن خشک و سفت است و قابل استفاده نیست.


عطری شبیه به بادیان دارد و جزو سبزی هایی است که در فصل سرما یافت نمی شود.


  موارد مصرف: یکی از بهترین طعم دهنده هاست.


در ایران معمولا تنها در تهیه ترشی، شور و به عنوان سبزی خوردن مصرف می شود اما می توانید آن را در تهیه انواع خوراک دریایی، مرغ، بوقلمون، دل، قلوه، جگر و تخم مرغ استفاده کنید.


ترخون خوابانده شده در سرکه عطر و طعم خوبی به آن می دهد و برای تهیه سس کاربرد دارد.


  رزماری: از معطرترین سبزی هاست؛ اگرچه در آشپزی ایرانی کاربرد ندارد اما به تدریج جای خود را باز می کند.


گیاهی است مدیترانه ای و همیشه سبز که در زمان رشد کامل ارتفاع آن گاه به یک و نیم متر می رسد.


گل های آبی رنگ دارد و در هوای آفتابی و دور از باد به راحتی رشد می کند.


موارد مصرف: عطر قوی رزماری باعث شده در کنار انواع خوراک مرغ و گوشت قرار بگیرد همچنین برای تهیه انواع سس و همراه سیب زمینی و کدوحلوایی نیز کاربرد دارد.


اگر به دنبال رزماری تازه هستید، سری به پارک نزدیک منزل تان بزنید و از برگ های جوان آن که هنوز کلفت و مخملی نشده است استفاده کنید البته رزماری موردنظر از نوع تزئینی است ولی تفاوت چندانی ندارد.


زیره: گیاهی 2 ساله با ارتفاع حداکثر 60 سانتی متر که بذر آن عطر و طعمی شگفت انگیز دارد، در هوایی آفتابی و خشک عمل می آید و بیشترین مورد مصرف آن در آشپزی هندی، عربی، ترکی و ایرانی است.


موارد مصرف: ایرانی ها معمولا زیره را در پلو آن هم گهگاه استفاده می کنند اما زیره سیاه به همراه انواع کلم، سیب زمینی و شلغم نه تنها غذای شما را خوش عطر می کند بلکه از نفخ معده نیز جلوگیری می کند.


همچنین در تهیه انواع کیک، بیسکویت و پای نیز کاربرد دارد.


گشنیز: از زیبا ترین و پرمصرف ترین سبزی هاست.


در بهار و هنگام رشد کامل، گل های صورتی و سفید می دهد و دانه آن یکی از پرکاربردترین ادویه ها در آشپزی و پزشکی سنتی است.


  موارد مصرف: در آشپزی مکزیکی، هندی و تایلندی بسیار استفاده می شود.


در ایران به صورت تازه و در سبزی خوردن و در بعضی سبزی های ترکیبی برای خورش ها مانند قلیه، قورمه سبزی و مرغ ترش کاربرد دارد.


مصرف گشنیز را همراه قارچ، گل کلم و انواع خوراکی های گوشتی امتحان کنید.


ریحان: گیاهی یک ساله به ارتفاع حداکثر 60سانتی متر.


عطر و طعم آن ترکیب ملایمی از فلفل و سیر است.


بذر آن را زیر نور آفتاب در خاک مرطوب و دور از باد بکارید؛ گل های آن را جدا کنید تا ریحان بیشتر رشد کرده و عمر آن طولانی تر شود.


موارد مصرف: فقط از ریحان تازه استفاده کنید زیرا خشک آن هیچ عطری ندارد.


در انواع سالاد همراه گوجه فرنگی، انواع سس پاستا، مرغ و در کنار هویج و کدو ترکیب فوق العاده ای است.


ریحان را به جای ساطوری کردن با دست خرد کنید چون اگر خیلی خرد شود، به سرعت سیاه می شود.


شوید (شبت): گیاهی یک ساله با رشد بسیار سریع که ارتفاع آن به سانتی متر می رسد که شبیه هیچ یک از سبزی ها نیست.


بذر آن نیز گاه استفاده می شود و در آب و هوای معتدل رشد می کند.


شوید علاوه بر عطر و طعم منحصر به فردش که شبیه هیچ کدام از سبزی ها نیست خواص دارویی فراوانی دارد.


موارد مصرف: بهترین داروی طبیعی برای مبتلایان چربی خون در ایران، پای ثابت باقالا پلوست و در ترشی هم مصرف می شود.


اگر دوست دارید صیفی جات بخورید اما سیستم گوارش تان یاری نمی کند شوید خام همراه خوبی برای هضم آن هاست.


مصرف شوید را به همراه سالاد سیب زمینی، انواع سوپ، سس و خوراکی های دریایی فراموش نکنید.


چند ساقه شوید در یک پیمانه سرکه، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه یک سس بی نظیر برای انواع سالاد است.


نعنا: یکی از پرمصرف ترین و پرطرفدارترین سبزی های که انواع متفاوتی دارد و معروف ترین نوع آن نعنای فلفلی است؛ رشد بسیار سریعی دارد و به راحتی در خانه قابل پرورش است.


خواص دارویی آن بر هیچ کس پوشیده نیست.


عرق نعنا معمولا در هر خانه ای پیدا می شود و  موثرترین دارو برای نفخ است.


موارد مصرف: در تهیه آدامس تا انواع نوشیدنی سرد، شیرینی، سالاد میوه و انواع خوراک کاربرد دارد.


اگر در سرکه خوابانده شود، طعم خوبی به آن می دهد.


در بسیاری از خورش های ایرانی مصرف شده و همراه همیشگی ماست و خیار است.


اورگانو: نام دیگر آن پونه کوهی است.


در ایران تنها می توانید خشک آن را از عطاری ها تهیه کنید که معمولا عطر خود را از دست داده است.


اگر بذر آن را داشته باشید می توانید به راحتی آن را در خانه پرورش دهید و از عطر و طعم اورگانو در غذاهای گوناگون لذت ببرید.


موارد مصرف: در بسیاری از غذاهای ایتالیایی کاربرد دارد؛ در انواع سس گوجه فرنگی و خوراک پاستا استفاده می شود و با بادنجان و خوراکی های پنیری سازگار است.


اگر اورگانو  در دسترس نبود- البته انواع خارجی آن به قیمت گزاف در بازار موجود است- بدون هیچ گونه نگرانی آویشن را جایگزین آن کنید.


برگ بو: درختی همیشه سبز با رشدی کند است که برگ های آن معطر است.


معمولا تنها می توانید خشک آن را تهیه کنید.


هنگام خرید برگ های سبز و سالم آن را انتخاب کنید.


  موارد مصرف: در انواع سوپ ها، سس ها و خورش ها مصرف می شود.


هنگام تهیه خوراک زبان، ژیگو، سیراب شیردان، کله پاچه و آب قلم کاربردی شگفت انگیز دارد و بوی زهم گوشت را می گیرد.


اگر در جایی زندگی می کنید که درخت بلوط وجود دارد به یاد داشته باشید برگ بلوط هم تقریبا همین خاصیت را دارد و می توانید تازه آن را تهیه کنید.


پس از آماده شدن غذا، برگ بو را خارج کنید.


جعفری: گیاهی 2 ساله که تا ارتفاع 60سانتی متر رشد می کند؛ به راحتی در خانه قابل کشت است، هرچند تازه آن در تمام فصول در دسترس است.


جعفری منبع غنی ویتامین A و C است.


موارد مصرف: به جرات می توان گفت جعفری پرمصرف ترین سبزی است؛ جایگزینی مناسب برای بیشتر سبزی هاست و برگ های زیبای آن در تزئین غذاها کاربرد زیادی دارد.


در انواع سالاد، سس های دریایی، غذاهای ایتالیایی و املت ها می توانید از آن استفاده کنید.


اگر در سوپ از جعفری استفاده می کنید، 5 تا 10 دقیقه قبل از سرو آن را به غذا اضافه کنید تا عطر و طعم و خود را از دست ندهد.


  کارشناسان تغذیه مصرف روزانه 3 تا 5 "سروینگ" سبزیجات را به افراد توصیه می کنند هر سروینگ یا واحد معادل یک لیوان سبزیجات خام یا نصف لیوان سبزیجات پخته است.


سبزی های خوش مزه و اشتها آوری که پای ثابت سفره ی بسیاری از خانواده های ایرانی است، هر کدام ویژگی های تغذیه  ای و درمانی خاص خودشان را دارند.


خوب است برای شروع، کمی درباره ی خواص چند قلم از سبزی های رایج حرف بزنیم، سبزی هایی مانند شاهی، ریحان، تره، نعنا، جعفری، ترخون، مرزه، تربچه و …  بدانید تمام گیاهان معطر یا اسانس دار مانند ریحان، نعناع، مرزه و… در چهار خاصیت مشترک هستند: ضد نفخ، ضد درد، ضد اسپاسم و ضد میکروب.


اما جدا از این خواص مشترک، هر کدا م شان ویژگی های خاص خودشان را دارند.


مثلا ریحان خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و در نتیجه ضد سرطان است.


ریحان اشتها آور، خلط آور(جهت درمان سرفه) و ضد تهوع است.


باعث تحریک ترشح شیر در مادران شیرده می شود و در از بین بردن کرم های روده ای و در درمان کرامپ معده، ورم معده، یبوست و التهاب روده هم کاربرد دارد.


ریحان بر روی سیستم عصبی تاثیر می گذارد و در درمان تحریک های عصبی، خستگی، افسردگی، اضطراب و بی خوابی نقش قابل توجهی دارد.


  یا تره تا حدی قادر است بیماری آسم را تسکین دهد.


تره در جلوگیری از بروز بیماری های قلبی نقش دارد و برای بهبود بواسیر هم به کار می رود.


در ضمن با افزودن تره به غذا هایی مثل گوشت و ماهی می توان بوی بد آن ها را کاهش داد.


  مرزه سبزی دیگری است از خانواده ی نعناع که بوی خیلی نافذی دارد و به دلیل تند و تیزی مزه اش، کمتر به شکل تازه استفاده می شود ولی برخی خانواده ها در سبزی خوردن شان مقادیری مرزه می گذارند.


مرزه خاصیت ضدمیکروب بالایی دارد، تعریق را کنترل می کند و به همین دلیل به عنوان گیاه ضدتشنگی برای افراد مبتلا به مرض قند تجویز می شود.


این گیاه ضد ویروس تبخال، ضدانگل، خلط آور، محرک و تقویت کننده ی معده است.


  نعناع یکی از سبزی های پُرمصرف بوده و در سبزی خوردن نیز به وفور استفاده می شود.


نعناع یک گیاه بوته ای چند ساله است که انواع متعددی دارد.


از خصوصیات کلی آن می شود به این موارد اشاره کرد: ضد تهوع و استفراغ، ضد ویروس تبخال، ضد خارش، ضد تب، بازکننده ی برونش و رفع احتقان، صفرا آور و خارج کننده سموم بدن.


یکی دیگر از خواص نعناع، ضددرد و مسکن بودن آن است.


  جعفری هم یکی از سبزی های خوش خوراکی است که در سبزی خوردن استفاده می شود: این گیاه از خانواده ی چتریان یا همان خانواده ی جعفری است.


این سبزی کاهش دهنده ی اسیداوریک بوده و در پایین آوردن فشارخون نیز مفید شناخته شده است.


بنابراین مصرف آن به میانسالان توصیه می شود.


به علاوه، منبع ویتامین های C و بتاکاروتن است و مواد معدنی مانند آهن و کلسیم دارد.


  ترخون از دیگر سبزی های معطر سفره ی سنتی ایرانی است که خصوصیاتی کمی متفاوت از بقیه ی سبزی ها دارد.


این سبزی، گیاهی از خانواده ی کاسنی و منبع مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر، آهن، منیزیم، سدیم و پتاسیم است.


این ماده غذایی هم علاوه بر خصوصیات کلی گیاهان معطر یعنی ضد اسپاسم، ضد درد، ضد نفخ و ضدمیکروب بودن، خواب آور، ضد التهاب و آماس و مسکن درد دندان نیز هست.


در کتاب قانون ابن سینا ذکر شده که ترخون دارای نیروی مخدر ضعیف است؛ شاید مسکن بودن اش هم به همین دلیل باشد.


خوردن ترخون برای درمان زخم ها و جوش های دهان و دندان نیز مفید شناخته شده است از این رو، به شما توصیه می کنیم حتما آن را در میان اجزای سبزی خوردن تان بگنجانید.


تقویت حافظه با سبزی خوردن سبزی های تازه نقش آنتی اکسیدانی دارند و مصرف آن ها موجب افزایش حافظه می شود.


در واقع سبزی های تازه با خنثی کردن رادیکال های آزاد می توانند حالت ارتجاعی رگ های خونی را حفظ کنند و موجب خون رسانی بهتر به مغز و اعصاب شوند و بدین ترتیب از کاهش توانایی های فکری و حافظه پیشگیری کند.


سبزی خوردن را درهم بخورید هنگام مصرف سبزی خوردن سر سفره ی غذا هر یک از اعضا به سراغ یک گیاه خاص می روند مثلا بچه ها تره می خورند و پدر، ریحان و نعناع را ترجیح می دهد اما مادر خانواده ترکیبی از همه این سبزی ها را میل می کند اما به نظر شما کدام درست تر رفتار کرده اند؟ سبزی ها انواع مختلفی از گیاهان هستند که در حقیقت اگرچه ترکیبات یکسانی ندارند اما از نظر مواد تشکیل دهنده مشابه هم هستند.


به عنوان نمونه تمامی گیاهان با درصدهای متفاوتی از نظر وجود آب، چربی، میزان کم یا زیاد، فیبر و رنگ با هم مشترک هستند.


اما در مواردی نیز برخی از مواد تشکیل دهنده فقط در یک نوع گیاه وجود دارد و این مساله باعث متمایز بودن شان می شود.


به طور کلی اگر از نظر وجود B1، B6، B5، روی، املاح، پتاسیم، منگنز و… جدولی را در نظر بگیریم و در آن 10 گیاه را در کنار هم قرار دهیم اگرچه ممکن است گاهی اوقات درصد آن ها شبیه به هم باشد اما به هم ریختگی خاصی از نظر ترکیبات قابل مشاهده است.


همچنین بخوانید : آشنایی با خواص سبزیجات و سبزیجات پخته از سوی دیگر، با توجه به این که هر گیاه املاح و ویتامین خاص خود را دارد، باید توجه داشت که مصرف نوع خاصی از آن باعث ورود پتاسیم، آهن، روی، منگنز یا ویتامین C بیشتری به بدن می شود و در نتیجه تمامی مواد مورد نیاز و ضروری با خوردن یک نوع سبزی دریافت نخواهند شد.


بنابراین مصرف مخلوط سبزی خوردن به عنوان یک عادت غذایی مناسب توصیه می شود.


تمام گیاهان معطر یا اسانس دار مانند ریحان، نعناع، مرزه و… در چهار خاصیت مشترک هستند: ضد نفخ، ضد درد، ضد اسپاسم و ضد میکروب مراقب باشید خانم های باردار و شیرده باید با احتیاط ریحان بخورند! در دوران بارداری و شیردهی خانم ها نباید بیش از حد معمول ریحان بخورند؛ در حد همان سبزی خوردن ایرادی ندارد ولی مقادیر زیاد و طولانی مدت ممکن است خطرناک باشد.


مرزه نبین چه ریزه! مرزه برای انسان مسمومیت یا عوارضی ندارد اما مصرف بیش از اندازه اش، به دلیل تند و تیزی ای که دارد، ممکن است التهاباتی را در مخاط دهان ایجاد کند.


جعفری و حساسیت نوری! جعفری گیاه قاعده آوری است مقادیر زیادش، بیش از 200 گرم در روز برای زنان باردار خطر سقط را به همراه دارد.


ضمن این که بعضی افراد به گیاهان خانواده ی جعفری حساسیت دارند، به این ترتیب که اگر جعفری مصرف کنند و در معرض نور آفتاب قرار گیرند، روی پوست شان تاول و بثورات پوستی ظاهر می شود.


به این عارضه حساسیت نوری می گویند و کسانی که این علایم را داشته باشند نباید گیاهان خانواده جعفری را مصرف کنند.


  نگهداری سبزی خوردن در یخچال برای نگهداری سبزی خوردن در یخچال، ابتدا آن را پاک کنید و بشویید.


سپس در پارچه ی نازکی بریزید و داخل یخچال بگذارید.


در صورتی که مقدار سبزی زیاد است، برای این که سالم تر بماند، پس از پاک کردن، قسمتی را به صورت نشسته داخل کیسه بریزید و در یخچال نگه دارید و هنگام مصرف بشویید.


گردآوری توسط بخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت سایت آکاایران مطالب مرتبط سبزیجات برگدار | خواص سبزیجات برگدار خواص سبزیجات خواص سبزیجات سفید خواص دور ریختنی های میوه ها و سبزیجات خواص پوست میوه و سبزیجات نسخه پرینت ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین ۰۱ تیر ۱۳۹۴ خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت سبزیجاتسبزیجات به انگلیسیسبزیجات پختهسبزیجات کم کالریسبزیجات لاغر کنندهسبزیجات چربی سوزسبزیجات قورمه سبزیسبزیجات معطر اشتراک گزارش تخلف 0 محبوب سبزی کاربردهای مختلف سبزی شاهی کاربردهای مختلف سبزی شاهی سبزی شاهی جزو انواع سبزی های خوردنی است که در کنار غذا می توانید از آن استفاده کنید می خواهیم به بررسی خاصیت ها و ویژگی های مخ درمان ۹۹ درد با این سبزی درمان ۹۹ درد با این سبزی درمان ۹۹ درد با این سبزی طب سنتی از جمله تدابیر ویژه فصل تابستان که گرما در آن به ا تصفیه خون را با این سبزی ها انجام دهید تصفیه خون را با این سبزی ها انجام دهید تصفیه خون را با این سبزی ها انجام دهیدتصفیه خون امری ضروری است که به سلامت قلب و کبد کمک می کند.


در این مطلب سبزی ها و گیاهانی معرفی می شون خواص چند سبزی و ادویه برای مغز و بدن خواص چند سبزی و ادویه برای مغز و بدن خواص چند سبزی و ادویه برای مغز و بدن مغز و بدن ما برای سالم ماندن به تغذیه سالم و مناسب نیاز دارند که در ادامه به چند گیاه و ادویه موثر خواص بی نظیر سبزی شاهی! از خواص بی نظیر سبزی شاهی می توان به درمان و کنترل بیماری دیابت و کلسترول بالا و همچنین بیماری مهلک سرطان به دلیل وجود آنتی اکسیدان در آن اشاره کرد.


سبزی شاهی یکی از سبزی های مف مردان از خانمها بیشتر به میوه و سبزی احتیاج دارند آیا می دانید چرا آقایان نیاز دارند که میوه و سبزی بیشتری نسبت به خانم ها دریافت کنند؟ مردان باید در روز 9 واحد و زنان 7 واحد میوه و سبزی مصرف کنند، زیرا آقایان نسبت به خانم ها آشنایی با خواص والک، سبزی بهاری     خواص سبزی های کوهی اثرات پیشگیری‌کننده والک در برابر سرطان‌های معده و پروستات به اثبات رسیده است.


والک، نوعی سبزی کوهی است که تنها در فصل بهار می‌روید و از هزا چند دستور برای پخت سبزی ها     خواص سبزیجات سبزی‌ها را به مدت زیاد در آب خیس نکنید، زیرا ویتامین‌ها و مواد معدنی آنها در آب حل می‌شود.


تا آنجا که ممکن است سبزیجات را با پوست بپزید یا تنوری کن سبزی پلو با ماهی از دیدگاه طب سنتی سبزی پلو با ماهی از دیدگاه طب سنتی سبزی پلو با ماهی از دیدگاه طب سنتی طب سنتی یکی از بهترین منوهای غذایی ما همه چیز درمورد سبزی های منجمد همه چیز درمورد سبزی های منجمد همه ی ما می دانیم که هیچ چیزی مانند میوه و سبزیجات تازه و طعم و ویتامین ندارد.


اما گاهی اوقات مجبوریم که برخی از سبزیجات و چطوری ریه ها را با میوه و سبزی سم زدایی کنیم چطوری ریه ها را با میوه و سبزی سم زدایی کنیم برای اینکه ریه هایتان تمیز بماند از شما می خواهیم با شیوه های آسان و طبیعی ریه ها را سم زدایی کنید برای مشک تاثیر شگفت انگیز ۶ نوع سبزی در کاهش وزن و لاغری مجموعه: رژیم درمانی تاثیر شگفت انگیز ۶ نوع سبزی در کاهش وزن و لاغری بین مصرف لیمو ترش و کاهش وزن رابطه وجود دارد   افزایش مصرف میوه ها و سبزیجات بهتر میوه ها و سبزی های آبرسان و موثرتر از آب میوه ها و سبزی های آبرسان و موثرتر از آب میوه ها و سبزی های آبرسان و موثرتر از آبمیوه ها و سبزی های آبرسان بهترین گزینه برای تابستان هستند که می توانید برای آبرسانی به بدن از آنه سبزی هایی که نباید مصرفشان را کنار بگذارید سبزی هایی که نباید مصرفشان را کنار بگذارید سبزی هایی که نباید مصرفشان را کنار بگذارید سبزیجات یکی از منابع مهم تامین ویتامین ها و مواد معدنی ضروری برای بدن هستند که مصرف به اندا در وعده سحری، میوه و سبزی بخورید/ غذای اصلی در وعده افطار به تدریج صرف شود مجموعه: اخبار پزشکی تاریخ انتشار : چهارشنبه, 26 اردیبهشت 1397 09:01 در وعده سحری، میوه و سبزی بخورید/ غذای اصلی در وعده افطار به تدریج صرف شود رییس گر میوه ها و سبزی های غیر اسیدی را بشناسید برترین ها - ترجمه از هدی بانکی: اگر حتی دانش متوسطی در تغذیه و سلامتی داشته باشید می‌دانید که غذاها یا اسیدی هستند یا قلیایی.


اگر در یک رژیم غذایی، میزان غذاهای اسی خواص شاهی؛ فواید سبزی شاهی برای سلامتی، پوست و مو خواص شاهی؛ فواید سبزی شاهی برای سلامتی، پوست و مو تمام خواص سبزی شاهی سبزی شاهی به نام ترتیزک و یا تره تندک هم شناخته می شود که خواص زیادی دارد و به صورت خام نشانه های مصرف نکردن میوه و سبزی به اندازه کافی نشانه های مصرف نکردن میوه و سبزی به اندازه کافی نشانه های مصرف نکردن میوه و سبزی به اندازه کافیمصرف میوه و سبزی برای حفظ سلامت بدن اهمیت زیادی دارد.


مصرف نکردن میوه و سبزی به اند اگر به اندازه کافی سبزی نخوریم.


.


.


روزنامه آرمان امروز: مصرف میوه‌ها و سبزی‌ها برای حفظ سلامت بدن انسان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.


این در شرایطی است که افراد بسیاری توجه‌ای به این خواص ضدسرطانی و دفع سنگ کلیه با این سبزی پرخاصیت خواص ضدسرطانی و دفع سنگ کلیه با این سبزی پرخاصیت خواص ضدسرطانی و دفع سنگ کلیه با این سبزی پرخاصیت طب سنتی ای 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 مطالب بیشتر فال حافظ فال انبیاء فال روزانه فال تاروت فال چوب طالع هندی استخاره با قرآن تعبیر خواب فال عطسه فال قهوه فال ازدواج مطالب خنده دار اس ام اس ها پ ن پ قیمت موبایل قیمت تبلت تیتر روزنامه ها روزنامه های ورزشی روزنامه های اقتصادی اخبار داغ قیمت خودرو لیگ فوتبال قیمت سکه و طلا شاخص بورس وضعیت آب و هوا سنجش سن عقلی تست تشخیص رنگ تست تطابق نام تست زبان انگلیسی تست سن عقلی تست goleman تست IQ 2014 تست IQ 2015 بهترین شغل واسه من به کجای دنیا باید سفر کنم چه حیوونی هستی رادار شخصیت شغلی چپ مغز یا راست مغز فال بازار تست هوش آنلاین اکاایران تعرفه تبلیغات تبلیغات در سایت تماس با ما نقشه سایت rss عضویت در کانال تلگرام سلامت ، درمان بیماری ها ، مقالات پزشکی ، اطلاعات دارویی ، تغذیه ، رژیم درمانی تمامی حقوق مادی و معنوی آکا ایران محفوظ است تبلیغات

:: Article source ::

http://www.akairan.com/health/vegetable-health/2013103448.html